vbivstvo-sheremeta-zelenskiy-za-tri-dni-chekaye-vid-silovikiv-zvitu

Вбивство Шеремета: Зеленський за три дні чекає від силовиків звіту

 • 12624 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський чекає від правоохоронних органів 23 липня доповіді щодо процесу розслідування вбивства Павла Шеремета. Про це Зеленський написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"(У вівторок – ред.) 23 липня прошу зібратися Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції та голову СБУ й доповісти про хід розслідування. Запрошую на зустріч журналістів", - написав Зеленський.

За його словами, розкриття вбивства Павла Шеремета попередній Президент та правоохоронні органи називали "справою честі". Минуло 3 роки. Питань залишається більше, ніж відповідей, заявив Зеленський.

"Українська спільнота вже давно має отримати відповідь на питання "Хто вбив Павла?" - додав він.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. Внаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

За два роки у справі вбивства журналіста Павла Шеремета було проведено понад 20 експертиз і опитано десятки людей, про підозру нікому не повідомлялося.

Як повідомляв УНН, Луценко визнав, що у справі Шеремета немає результату.

Сьогодні ж у Києві вшанували пам'ять журналіста на місці його загибелі у Києві.

Українські Національні Новини

Політика