vbivstvo-studentok-u-kharkovi-politsiya-oprilyudnila-foto-pidozryuvanogo

Вбивство студенток у Харкові: поліція оприлюднила фото підозрюваного

 • 11623 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Співробітники Київського відділу поліції Харкова розшукують за скоєння особливо тяжкого злочину громадянина Туреччини 1998 року народження після вбивства двох студенток-іноземок. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Харківської області у Facebook, передає УНН.

"Поліція Харкова повідомила про підозру у скоєнні подвійного вбивства іноземних студенток громадянину Туреччини. 20-річного зловмисника буде оголошено в міжнародний розшук", - вказали у поліції.

"Співробітники Київського відділу поліції розшукують за скоєння особливо тяжкого злочину громадянина Туреччини Цокмез Гусну Цан, 1998 року народження", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, чоловік виглядає на 20-25 років, має зріст 170 см. Зазначається, що він є міцної статури, має чорне волосся, пірсинг на лівій брові та під нижньою губою. На обличчі сліди подряпин, характерні слідам від пальців рук.

Чоловік був одягнутий у чорну куртку з хутровий капюшоном, сірі спортивні штани, білу футболку, чорне взуття. При собі мав чорний рюкзак, гітару в чорному чохлі та фіолетову дорожню сумку.

Також працівники поліції встановлюють свідків злочину, які 31 грудня в період з 16:00 до 19:00 в районі вулиці Валентинівської та станції метро "Студентська" бачили вказаного чоловіка та водія автомобіля, до якого звертався розшукуваний з проханням відвезти до міжнародного аеропорту "Харків".

Нагадаємо, 3 січня поліція Харкова повідомила про вбивство іноземних студенток 20-ти та 22-ох років. Тіла вбитих з ознаками насильницької смерті виявили в одній з квартир у Харкові. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст.115 ККУ — умисне вбивство.

Пізніше у поліції повідомили, що головний підозрюваний у справі про вбивство іноземних студенток у Харкові - чоловік 1998 року народження, громадянин Туреччини, 2 січня вилетів з України до Туреччини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП