vbivtsyu-biytsya-ato-zasudili-do-13-rokiv-za-gratami

Вбивцю бійця АТО засудили до 13 років за гратами

 • 12226 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Вбивцю військовослужбовця на Донеччині засудили до 13 років за гратами. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено та доведено у суді, що обвинувачений у травні 2015 року розпивав спиртні напої в компанії двох чоловіків, один з яких у званні майора Збройних сил України брав участь у проведенні АТО на території Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині з гонитвою та стріляниною затримали двох здирників

Як зазначається, будучи у нетверезому стані, чоловіки сіли у автомобіль марки "ВАЗ-2107", де між ними виник конфлікт, під час якого засуджений став душити 33-річного військовослужбовця спочатку руками, а потім - пасками безпеки. Упевнившись в тому, що останній не дихає, товариші витягли вбитого із автівки та залишили біля паркану, при цьому заволодівши належною майорові табельною зброєю – пістолетом Макарова, додали у прокуратурі.

На суді обвинувачений свою провину не визнав, але зібрані під час досудового слідства докази спростували його свідчення.

Вироком суду чоловіка визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч.1 ст. 262 (викрадення, привласнення вогнепальної зброї) КК України, та засуджено до 13 років позбавлення волі.

Щодо іншого учасника вбивства матеріали виділено в окреме кримінальне провадження.

Нагадаємо, росіянина, який воював на боці бойовиків "ЛНР", засудили до 15 років ув'язнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вбивцю бійця АТО засудили до 13 років за гратами

     • 12226 переглядiв

    Випуск новин станом на 18 годину 14 грудня

     • 4172 переглядiв

    Автопарк Нацполіції поповнився 30 позашляховиками від ЄС

     • 26228 переглядiв

    Молдованин запакував у стелю вагона сім шуб та ікру

     • 10726 переглядiв