vbivtsyu-vnuchki-morgana-frimana-zasudili-do-20-rokiv-vyaznitsi

Вбивцю внучки Моргана Фрімана засудили до 20 років в'язниці

 • 8312 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Ламар Девенпорт був засуджений в четвер у Нью-Йорку до 20 років позбавлення волі за вбивство актриси І'Діни Хайнс, що була прийомною онукою актора Моргана Фрімана. Про це повідомив на своєму сайті окружний прокурор Манхеттена Сайрус Венс, передає УНН.

"Окружний прокурор Манхеттена Сайрус Венс - молодший сьогодні оголосив про те, що 33-річний Ламар Девенпорт засуджений до 20 років в'язниці за те, що він, перебуваючи під впливом алкоголю і наркотиків, убив свою 33-річну подругу І'Діну Хайнс близько багатоквартирного будинку в районі Вашингтон-Хайтс", - йдеться в повідомленні окружного прокурора.

Як він уточнив, верховний суд штату Нью-Йорк 7 травня 2018 року визнав Давенпорта винним в ненавмисному вбивстві першого ступеня. Звинувачення за статтею "Вбивство другого ступеня" було знято з американця.

Свідки, давши свідчення, стверджували, що Девенпорт напав на свою подругу з ножем і завдав їй численні поранення. Слова чоловіка під час нападу, як зазначається, вказували на те, що він діяв на релігійному грунті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Гданська помер від ножових поранень, отриманих під час концерту

Як повідомляв УНН, міністр юстиції і генеральний прокурор Польщі Збігнев Зьобро зазначив, що в правовій системі країни відсутня можливість застосування смертної кари, тому вбивці мера Гданська загрожує довічне ув'язнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП