vcheni-nazvali-golovnikh-roznoschikiv-koronavirusu

Вчені назвали головних рознощиків коронавірусу

 • 90035 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Чоловіки частіше передають частинки коронавірусу, ніж жінки або діти. Такого висновку дійшли вчені Університету штату Колорадо, передає УНН з посиланням на CBS.

Деталі

Так, фахівці з'ясували, що чоловіки здатні частіше заражати коронавірусом через особливості будови легенів. Як пояснив професор Джон Волькенс, у чоловіків більший розмір легенів, тому вони виділяють більше різних частинок при видиху. А дорослі виділяють їх частіше, ніж діти.

Фахівець також відзначив низку громадських місць, де ризик заразитися коронавірусом найбільш високий. Це бари, концертні майданчики та спортивні арени.

Раннє лікування і профілактика коронавірусу

У світі сьогодні "вирує" новий штам коронавірусу "Омікрон". В Україні він поки не виявлений, але лікарі прогнозують його появу незабаром і території нашої країни.

З цієї причини ще більш актуальним залишається швидкий діагноз, раннє лікування коронавірусу і вакцинація, вважають лікарі.

Препарати, для лікування і профілактики всіх штамів коронавірусу тепер з'явилися і в Україні.

Медичні вироби класу II-a Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антиковід" та Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів" отримали сертифікацію відповідності. Розробку та сертифікацію медичних виробів Sterisent "Санація+" виконала вітчизняна компанія "Стерисент Ізраїль Україна„ Інститут комплексних систем безпеки" — науково-дослідне підприємство з розробки інноваційних препаратів.

Розробники повідомляють — медичні вироби можна придбати на сайті компанії http://sterisent.info/ і в аптеках. Більш того, як заявила директор компанії „Стерісент Ізраїль Україна" Інститут комплексних систем безпеки" Анастасія Калініна, доставка медичних виробів послугами одного з перевізників буде безкоштовною до дверей замовника.

Українські Національні Новини

Суспільство