vdariv-tovarisha-nozhitsyami-u-shiyu-u-kiyevi-cholovika-pidozryuyut-u-prichinenni-tyazhkikh-travm

Вдарив товариша ножицями у шию: у Києві чоловіка підозрюють у причиненні тяжких травм

 • 20330 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють в тому, що він ударив ножицями товариша під час риболовлі на столичному Гідропарку. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Києві.

"Поліцейські затримали чоловіка, який ножицями поранив товариша на столичному Гідропарку. Під час риболовлі між п’яними приятелями виникла сварка, у ході якої один із чоловіків дістав ножиці та вдарив іншого у шию", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік отримав поранення на столичному Гідропарку. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група, лікарі та наряд патрульної поліції. Під час встановлення усіх обставин події правоохоронці з’ясували, що чоловіки приїхали порибалити. Риболовля супроводжувалася вживанням алкоголю.

"На ґрунті раптової неприязні 50-річний зловмисник напав на товариша з ножицями. У результаті 45-річний потерпілий отримав проникаюче поранення в шию. Його госпіталізували для надання медичної допомоги в умовах стаціонару", - сказала слідча Дніпровського управління поліції Олександра Короткевич.

Вказано, що фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучені ножиці, як речовий доказ, направлені на проведення експертного дослідження.

"Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі", - повідомили у відділі комунікації.

Нагадаємо, іноземець у Харкові вдарив жінку ножем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У ДТП на Львівщині загинув мотоцикліст

     • 29076 переглядiв

    У Білорусі вже близько 50 тис. хворих на COVID-19

     • 14038 переглядiв