vdova-voronenkova-zayavila-scho-fsb-gotuye-zamakh-na-neyi-u-vidpovid-na-vbivstvo-zakharchenka

Вдова Вороненкова заявила, що ФСБ готує замах на неї у відповідь на вбивство Захарченка

 • 9334 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Вдова вбитого екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова звернулася до поліції з заявою, що боїться за своєї життя через погрози, які, на її думку, не є порожніми. Про це йдеться у заяві, яку Максакова передала до поліції, після того, як один з громадських активістів висунув їй ультиматум з вимогою залишити Україну, передає УНН.

Заяву Максакова подала до поліції після того, як громадський активіст Ігор Громов розмістив в Інтернеті звернення до неї з вимогою протягом 72-х годин залишити територію України. За словами Громова, якщо Максакова не виїде з України, то її знищать або російські спецслужби, або українські патріоти.

У зверненні до поліції вдова Вороненкова пише: "Враховуючи мою проукраїнську позицію, яку я декларую у всіх медіа, я вважаю, що погрози Ігоря Громова спровоковані ФСБ. На жаль, я вважаю, що вони не є пустими. З моменту мого переїзду в Україну в РФ йде цілеспрямована травля мене. У паралельному слідстві РФ у справі вбивства Дениса Вороненкова провину покладають на українських патріотів. Тому вважаю, що цим ультиматумом ФСБ готує медійне поле під ймовірну спробу мого фізичного усунення і покладання провини за це на державу Україна. Також, не виключаю, що моє вбивство могло би стати відповіддю на вбивство Захарченка".

Як повідомляв УНН, 31 серпня ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в окупованому Донецьку.

Українські Національні Новини

Політика