vechirniy-kiyiv-skuvali-zatori-yaki-vulitsi-ominati

Вечірній Київ скували затори: які вулиці оминати

 • 11797 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. На дорогах Києва станом на 19:00 помітно максимальне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, максимальний рівень заторів спостерігається на бульварі Тараса Шевченка, вулицях Хрещатик, Саксаганського, Богдана Хмельницького, Басейній, Великій Житомирській, Короленківській, Великій Васильківській, проспекті Перемоги, Набережному шоссе, бульварах Лесі України та Дружби народів.

Численні затори помітні на проспекті Валерія Лобановського, вулицях Жилянській, В’ячеслава Чорновола, Льва Толстого, Михайла Грушевського, Олександра Довженка, Січових Стрільців, Повітрофлотському проспекті, проспекті Голосіївському, Володимирському узвозі.

Водіям варто врахувати перекритий рух на вулиці Академіка Туполєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києві через реконструкцію обмежать рух на одній із вулиць

Крім того, значно ускладнений рух на Великій окружній дорозі, вулицях Соборній та Київській, проспекті Леся Курбаса.

На лівому березі столиці високий рівень заторів помітний на проспекті Генерала Ватутіна, Миколи Бажана, бульварі Перова, вулицях Оноре де Бальзака, Гната Хоткевича, Братиславській, Будівельників, Євгена Сверстюка, Броварському проспекті, проспекті Визволителів, Юрія Гагаріна, на Харківському та Дарницькому шосе, а також на Дніпровській та Русанівській набережній.

Рух на Північному мосту, Метро та Патона ускладнено у напрямку лівого берега. На Південному мосту рух ускладнено в обидві сторони, на Дарницькому мосту можна проїхати вільно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього тижня у столиці пройдуть сезонні ярмарки

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса проводять ремонтні роботи.

Як повідомляв УНН, у столичному метро до кінця року виведуть із користування жетони.

Українські Національні Новини

Київ