velika-britaniya-zaprovadila-novi-sanktsiyi-proti-rosiyskikh-struktur-ta-zhurnalistiv

Велика Британія запровадила нові санкції проти російських структур та журналістів

 • 153829 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Велика Британія запровадила нові санкції проти російських структур та журналістів. Про це УНН повідомляє з посиланням на сайт уряду країни.

Деталі

Під новими санкціями опинилися: військовий кореспондент російського пропагандистського каналу "Первый канал" Євген Піддбуний, військовий кореспондент російської газети "Комсомольская правда" Олександр Коц, спеціальний кореспондент газети "Комсомольская правда" Дмитро Стешин, Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія, Інформаційне агентство "Инфорос", дезінформаційний сайт SouthFront і онлайн-журнал Фонд стратегічної культури, який розповсюджував фейки про Бучу.

Також у списку опинилися: голова правління Радкомбанку Дмитро Гусєв, голова банку "Открытие" Михайло Задорнов, заступник міністра оборони Микола Панков, помічник президента росії Максим Орєшкін, а також ПАТ "Камаз".

Окрім цього, британська влада заборонила компаніям надавати росії послуги у сфері управлінського консалтингу, бухгалтерської справи та піару.

Додамо

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон повідомив, що до країни прибуває “велика кількість” біженців з України, і додав, що наразі видано 86 000 віз.

Українські Національні Новини

Новини Світу