velika-britanyya-vvela-sanktsiyi-proti-rosiyskogo-oligarkha-potanina-ta-dvoyuridnoyi-sestri-putina

Велика Британія ввела санкції проти російського олігарха Потаніна та двоюрідної сестри путіна

 • 128686 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Велика Британія ввела нові санкції проти близького оточення російського диктатора володимира путіна, серед них: друга найбагатша людина росії Володимир Потанін та двоюрідна сестра президента рф Анна Цивілєва, пише УНН з посиланням на сайт британського уряду.

Цитата

"Поки путін продовжує свій огидний напад на Україну, ми будемо використовувати санкції, щоб послабити російську військову машину. Сьогоднішні санкції показують, що ні для кого і ні для чого немає виключень, зокрема для найближчого оточення путіна", - заявив речник уряду.

Деталі

Як зазначили, Володимир Потанін – друга найбагатша людина росії та власник великого конгломерату "Інтеррос". Він продовжує накопичувати багатства, підтримуючи режим путіна, купуючи "Росбанк" і акції "Тинькофф Банку" в період після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Анна Цивілєва – дружина губернатора Кемеровської області Сергія Цивілєва і двоюрідна сестра президента рф. Вона також є президентом російської вуглевидобувної компанії "АТ Kolmar Group", яка теж потрапила під санкції.

Крім того, уряд Сполученого Королівства наклав санкції на групу російських осіб і компаній за їх участь у репресіях цивільного населення та підтримку режиму Асада в Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Фейгін розповів про близьке оточення путіна: "Вони його гаманці, а де там чий – вже не розбереш"

Українські Національні Новини

Політика