velike-budivnitstvo-dorig-derzhava-profinansuye-402-proekti

Велике будівництво доріг: держава профінансує 402 проекти

 • 21744 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР) профінансує 402 проекти, з яких 206 входять до об’єктів програми "Велике будівництво", яка стартує з 1 березня. Про це у своєму Telegram-каналі написав Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передає УНН.

"Зробили ще один крок для старту Великого будівництва вже з 1 березня…Затвердили на Уряді перелік програм та проектів, які фінансуватимуться коштом державного фонду регіонального розвитку. Ідеться про 402 проекти, з них 206 — об’єкти програми "Велике будівництво", - написав Гончарук.

За його словами, Мінрегіон розподіляє гроші ДФРР між областями відповідно до планів будівництва на цей рік. Наразі мова йде про 5,2 млрд грн ДФРР із 7,5 млрд грн, передбачених у 2020 році.

"Також затвердили порядок використання коштів на будівництво та реконструкцію: Запорізького мосту, траси Одеса - Мелітополь - Новоазовськ на ділянці "Одеса- Миколаїв – Херсон", траси Київ - Суми - Харків в межах Чернігівської та Сумської областей", - додав Гончарук.

Нагадаємо, Укравтодор планував розпочати ремонт доріг з 1 березня.

Станом на 21 лютого Укравтодор почав ремонт доріг на 34 об’єктах в 14 областях України.

Українські Національні Новини

Політика