venger-pislya-zakinchennya-sezonu-zalishit-post-trenera-arsenalu

Венгер після закінчення сезону залишить пост тренера "Арсеналу"

 • 10032 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. 68-річний наставник "Арсеналу" Арсен Венгер покине свій пост по завершенню сезону 2017/18 років, повідомляє УНН з посиланням на сайт "Арсеналу".

"Після тривалих роздумів і подальших обговорень з клубом, я прийшов до висновку, що буде правильно покинути команду в кінці сезону. Вдячний, що мав можливість служити клубу стільки пам'ятних років. Весь цей час я керував ним з повною самовіддачею і чесністю. Закликаю вболівальників підтримувати команду, щоб фінішувати якомога вище. Всі, хто любить "Арсенал" - подбайте про цінності клубу. Я буду завжди любити і підтримувати "Арсенал", - сказав француз.

Відзначимо, що "Арсенал" знаходиться тільки на 6му місці в таблиці чемпіонату Англії і відстає від зони ЛЧ на 14 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реброва звільнили з посади тренера “Аль-Ахлі”

Примітно, що попри становище в АПЛ, Венгер може вивести "канонірів" в Лігу чемпіонів. Для цього французькому спеціалісту потрібно виграти Лігу Європи. Наразі "Арсенал" буде проводити півфінал проти "Атлетіко".

Окрім того додамо, Венгер перебуває на чолі лондонського колективу починаючи з 1996 року. За цей період він тричі ставав з клубом чемпіоном Англії, сім разів завойовував Кубок, ще сім разів - Суперкубок. Тричі визнавався кращим тренером АПЛ і чотири рази - тренером року в Європі. Також Венгер був включений в Зал слави англійського футболу (2006).

Українські Національні Новини

Спорт