vereschuk-kiyiv-moya-kintseva-stantsiya-ya-ne-poyidu-z-krayini

Верещук: Київ - моя кінцева станція, я не поїду з країни

 • 9250 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Кандидат в мери Києва Ірина Верещук розповіла про своє ставлення до столиці, передає УНН з посиланням на інтерв'ю Верещук Дмитру Гордону.

Вона уточнила, що живе в столиці з 2015 року. І відчуває себе киянкою.

"Я була навіть здивована. Я думала, що Київ - дуже великий, що він буде тиснути, а нічого подібного. Київ виявився теплим, такий золотисто-зелено-коричневий, тепле місто. І кияни дуже теплі.

І коли мені кажуть, що не киянка не може бути мером - ну це смішно. І справжні кияни все добре розуміють. Адже справа не в тому, де ти народився, головне, де ти згодився. І якщо ти можеш, і якщо ти потягнеш - тебе виберуть люди і все буде окей", - сказала вона.

Планів повернуться в Рава-Руську у Верещук немає.

"У мене там вже нічого немає. Найголовніше, що Київ - це кінцева станція, я не поїду з країни, як це роблять інші", - сказала вона.

У той же час, Верещук розкритикувала політиків, чиї сім живуть за межами України.

"Візьмемо, наприклад, Кличко: його сім'я живе за кордоном, давно. Там є у нього сім'я, тут - немає. Якщо ти на такій посаді - це важливо.

Адже виходить, що твої діти не ходять в Україні на спортивні секції, ти не лікуєшся тут, а їдеш до Німеччини лікувати свої болячки. У той час, коли на Троєщині немає апарату МРТ і пологового будинку нормального. А в Мюнхені, куди ти їдеш, або в іншому європейському місті - апарат МРТ є. Який ти після цього лідер?

І я не тільки про Кличко говорю. Про того ж Порошенко, наприклад", - сказала Верещук.

Нагадаємо, Ірина Верещук також представила свої десять пріоритетних завдань на посаді мера і розповіла, як їх реалізовувати.

Також нагадаємо, що за прогнозами букмекерів Верещук має найвищі шанси вийти в другий тур столичних виборів.

Українські Національні Новини

Політика