vereschuk-ne-proti-stvorennya-tsk-postfaktum-ymovirnoyi-rozmovi-surkova-ta-medvedchuka

Верещук не проти створення ТСК постфактум ймовірної розмови Суркова та Медведчука

 • 13262 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук прокоментувала запис ймовірної розмови колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова та народного депутата Віктора Медведчука, передає УНН.

Деталі

Вона вважає, що в даному випадку оцінку мають надати слідчі, бо політика - тут зайва. Натомість коментар Петра Порошенко був би доречний.

"Хай слідчі органи візьмуться за цю справу. Буде цікаво, що готовий розповісти пан Медведчук. І головне, як Порошенко буде це пояснювати, це теж дуже важливо. Бо у нас уже є прес-реліз Порошенка, де він каже, що це був важкий час, що треба було якось працювати. Скажу одне – хай розбираються слідчі, це їх справа, а не політиків", - заявила Верещук в ефірі одного з українських телеканалів.

Вона додала, що справа має суспільний резонанс, тож не проти ТСК.

"Якщо буде піднято питання про створення ТСК – я голосуватиму за", - уточнила нардеп.

Доповнення

В ЗМІ 25 лютого було оприлюднено аудіозапис розмови двох людей з голосами, схожими на голоси лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова, які обговорюють постачання електроенергії до захопленого Криму та обмін полоненими на Донбасі.

За даними ЗМІ, розмова датована 2014 роком. Так, за інформацію ЗМІ Медведчук і Сурков говорять про схему постачання електроенергії, в якій задіяні російська "Інтер РАО" і її структури на окупованому півострові. Крім того, вони обговорюють обмін полоненими.

Українські Національні Новини

Політика