vereschuk-prisoromila-geroya-plivkovikh-skandaliv-poroshenka-za-sprobi-povchati-vladu

Верещук присоромила "героя плівкових скандалів" Порошенка за спроби повчати владу

 • 22496 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Петро Порошенко не має морального права повчати чинну владу і Президента Володимира Зеленського. Про це заявила народний депутат від "Слуги народу", член Комітету з питань нацбезпеки і оборони Ірина Верещук, передає УНН.

Цитата:

"Колишній президент Порошенко днями розродився відеозверненням, де він намагається приміряти на себе роль совісті народу та морального авторитета нації. Згадує нещодавнє інтерв’ю Президента Зеленського, чіпляється за слова з інтерв’ю, знову стогне про історію з "вагнеровцями", пробує соромити, докоряти та повчати. Все це, м’яко кажучи, дивно чути від героя численних плівкових скандалів та гучних корупційних історій. Я не кажу, що Порошенко є уособленням брехні та цинізму, але коли він починає говорити про мораль та повчати чинну владу - це ріже слух", - наголосила вона.

Деталі

Верещук зазначила, що обговорювати "справу вагнеровців" - державну таємницю - не може колишній президент.

"Уповноважені особи в належний спосіб все з’ясують і те, що може бути публічним, таким стане. Так само як буде з’ясовано багато інших речей періоду Порошенко, що стосуються сектору оборони та безпеки. Я не стверджую, що Порошенко особисто винен у військових невдачах 2014-2015 років, але мені здається, що колишній президент зовсім не в позиції читати мораль чинній владі та Президенту Зеленському зокрема", - резюмувала вона.

Українські Національні Новини

Політика