vereschuk-privitala-ukrayintsiv-iz-dnem-yednannya-nasha-sila-u-zgurtovanosti-ta-v-lyubovi

Верещук привітала українців із Днем єднання: "Наша сила – у згуртованості та в любові"

 • 16537 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук привітала українців з Днем єднання, передає УНН. Вона вказала, що Україна сьогодні складає історичний іспит.

Цитата

"Історичний іспит, головним запитанням якого є те, чи зможемо ми переступити через власні амбіції, через емоції. Чи зможемо подолати страх, який хочуть в нас посіяти. Страх зневіри, розчарування, втрат, болю. І я, як і мільйони людей сьогодні, знайшла цю відповідь. Цю відповідь знайшли і Президент, прем'єр, уряд, парламент. І ця відповідь — так! Ми подолали у собі страх, ми знайшли слова і потрібні емоції. Ми сильні, бо ми єдині. Наша сила у нашій єдності", — сказала вона.

Сила українців полягає у згуртованості, любові та єдності, продовжила міністр.

"Ми формуємо наше майбутнє. Ми знаємо, що у нас є держава, Президент, навколо якого потрібно гуртуватися, і це нас врятує. Ми точно знаємо, що коли настане час, а він уже настав сьогодні — ми готові! Готові, бо сильна армія та влада — на місцях, бо є опозиція. У нас демократія і ми маємо право сказати один одному у вічі, що не боїмося, бо ми готові. Час настав і ми маємо довести світові, що наша сила в єдності, в згуртованості, в любові до нашої держави", — підкреслила вона.

Українські Національні Новини

Суспільство