vereschuk-rozpovila-yakikh-pravil-zhittya-vchili-yiyi-batki

Верещук розповіла, яких правил життя вчили її батьки

 • 18316 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Народний депутат, кандидат у мери Києва Ірина Верещук розповіла, яких правил життя вчили її батьки. Про це Верещук розповіла в інтерв'ю Дмитру Гордону, передає УНН.

Так, вона зазначила, що у сім'ї було прийнято називати батьків "на Ви".

"І бабусь, і дідусів, і це навіть не обговорюється. У нас ця традиція збережена. На Західній Україні цю традицію часто можна зустріти. І не тільки у маленьких містечках, а навіть у Львові - маму і тата називають "на Ви", - поділилася Верещук.

Вона додала, що батьки виховували її з сестрою досить жорстко. Але це ні в якому разі не виявлялося у рукоприкладстві, додала Верещук.

"Нас ніколи не били, але було достатньо лише погляду тата, щоб ми розуміли, що так не можна і так не буде. Це були прості принципи: не кради, не можеш зробити добра - не роби людям зла. Мама мені завжди говорила - не роби нікому зла. Це були такі наші постулати. Зараз, коли ми з сестрою зідзвонюємося, ми їх згадуємо: "не роби людям зла". Не можеш допомогти, не заважай. Чи не позичай, ніколи! Ось тато ніколи не позичав. Він, коли почув перший раз, що я взяла міні-кредит на машину, сказав: "так це неможливо, щоб моя дитина взяла кредит". Ось так. Жили "на свої", - зазначила вона.

Верещук додала, що батьки навчили їх з сестрою завжди розраховувати тільки на себе.

"Завжди жили і розраховували тільки на себе. Вони говорили: тобі у житті ніхто не допоможе, тільки ти сама собі можеш допомогти. Тому вчися. Єдине, що тобі може допомогти - це навчання", - говорить нардеп.

За її словами, життєві принципи, яким їх з сестрою навчали батьки, виявилися вкрай важливими. Для Верещук батьки були тилом і захистом.

"Це був такий тил: ми просто знали, що є основа. І що ця основа ніколи не зрадить, ніколи не здасть, ніколи не відвернеться", - резюмувала вона.

Нагадаємо, на думку політолога Ростислава Балабана, за посаду мера Києва реально борються тільки дві людини: це Ірина Верещук і Віталій Кличко. Всі інші - просто ведуть списки до Київради.

Також нагадаємо, що за прогнозами букмекерів, Верещук має найвищі шанси вийти до другого туру столичних виборів.

Українські Національні Новини

Політика