vereschuk-uryad-zminiv-poryadok-narakhuvannya-zhitlovikh-subsidiy-v-interesakh-zhiteliv-rayoniv-prileglikh-do-ordlo

Верещук: уряд змінив порядок нарахування житлових субсидій в інтересах жителів районів, прилеглих до ОРДЛО

 • 12263 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Сьогодні, 15 листопада, уряд ухвалив постанову в інтересах жителів районів Донецької та Луганської областей, прилеглих до тимчасово окупованих територій. Про це у своєму Facebook написала віце-прем’єр-міністр — міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, передає УНН.

Вона нагадала, що місцеві жителі на лінії зіткнення залишилися без теплопостачання та газопостачання внаслідок бойових дій. Тож вони вимушені використовувати побутові електроприлади для обігріву своїх житлових приміщень.

Цитата:

"Уряд вирішив так змінити порядок нарахування житлових субсидій в опалювальний сезон, щоб збільшити їх розмір. Близько 12 тисяч домогосподарств зможуть отримати субсидію в середньому на суму 2,5 тис. грн. Збільшення нарахувань профінансують з бюджетної програми Мінсоцполітики", - інформує Верещук.

Вона додала, що вказана робота була проведена за сприяння уряду та Офісу Президента. І висловила окрему подяку за зусилля та оперативність Мінсоцполітики та команді Мінреінтеграції.

Українські Національні Новини

Політика