vereschuk-ya-natsilena-peremogti-i-stati-khoroshim-merom-kiyeva

Верещук: я націлена перемогти і стати хорошим мером Києва

 • 9044 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Кандидат в мери Києва Ірина Верещук націлена на перемогу. Вона переконана, що в столиці можна застосувати ефективну управлінську модель. Про це Верещук розповіла в інтерв'ю Дмитру Гордону, передає УНН.

"Я націлена на Київ. На те, щоб перемогти і стати хорошим мером Києва. І довести, що в Києві можлива ефективна управлінська модель", - підкреслила вона.

Верещук нагадала, що свого часу проходила навчання в Варшаві. Там вона, зокрема, вивчала реформаторську діяльність Лешека Бальцеровича. Відзначимо, що завдяки відомому Плану Бальцеровича Польща перейшла від державної (планової) економіки, заснованої на державній власності і централізованому плануванні, до капіталістичної ринкової.

"Я, як і ти, розумію і знаю, як виглядає Варшава. Я там жила, вчилася, закінчувала Академію, стажувалася. Я точно знаю, як виглядає європейська столиця. І не як турист - я зсередини вивчила її.

І я дякую сьогодні тим людям, які дали дозвіл мені це зробити. Вдячна тим, хто допоміг мені туди потрапити, і дозволив мені, як то кажуть, зайти в "свята святих", всередину глибинної держави.

І я спілкувалася з Лешеком Бальцеровичем. З усіма, хто робив ці реформи. Як то кажуть, по помилках пройшлася. Вивчила книги", - розповіла Верещук, зазначивши, що володіє польською мовою.

Як писав УНН, за даними групи "Рейтинг", взяти участь у місцевих виборах планують 57% українців, а серед партій лідирує "Слуга народу".

Окрім того, до другого туру столичних виборів, за прогнозами, виходять Кличко та Ірина Верещук від СН.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Верещук: я націлена перемогти і стати хорошим мером Києва

     • 9044 переглядiв

    У Києві за добу COVID-19 підтвердили у понад 380 осіб, 5 - померли

     • 10950 переглядiв

    Верещук розповіла, яких правил життя вчили її батьки

     • 18340 переглядiв

    У ЗСУ зафіксували ще одну смерть через COVID-19

     • 5392 переглядiв