vereschuk-zavernulasya-do-klichka-ne-muchte-ani-sebe-ani-lyudey

Верещук звернулася до Кличка: "не мучте ані себе, ані людей"

 • 17465 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Бюджет Києва складає 58 млрд грн на рік. Але місто не купує електричні тролейбуси, не будує муніципальне житло, не вирішує наболілих проблем киян. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила кандидат у мери Києва Ірина Верещук, передає УНН.

Для порівняння, Верещук розповіла про Харків, річний бюджет якого складає 13 млрд грн.

"Харків будує муніципальне житло, мільйони витрачає на це. Дніпро – купує електричні тролейбуси. Ми - закуповуємо у Білорусі "дизеля": то це ми так екологічну стратегію впроваджуємо у Києві? І так на всьому - куди не кинь, всюди безгосподарність", - каже Верещук.

На посаді мера Києва Віталій Кличко "осунувся", вважає Верещук.

"Я бачила, як Кличко піднімав руку із прапором України, як спортсмен, як кращий спортсмен світу - сльози гордості були за цю людину. І на стільки осунутися, на стільки не хотіти щось змінити... Це - вирок. Я хочу до нього звернутися: не мучте ні себе, ні людей - "ну, не йде". Мером треба бути - ним важко стати, бо "на мера" ніхто не вчить. Це досвід і особисті якості. Це треба робити, треба вміти з людьми працювати, коли вони тебе критикують, коли вони постійно чимось не задоволені. Робота з людьми дуже важка, але не можна усуватися, не можна здавати місто "на аутсорсинг", - підкреслила вона.

Нагадаємо, політологи називають Ірину Верещук найнебезпечнішим для Кличка опонентом. У той же час, як рейтинг мера почав падати, у кандидатки від СН він зростає. Серед причин такої тенденції, зокрема, називають факт незалежності Верещук від бізнес-кланів столиці, у тому числі і від забудовників також.

Як писав УНН, місцеві вибори в Україні призначили на 25 жовтня. Вибори відбудуться на всій території України, окрім окупованого Росією Криму й окремих територій Донецької та Луганської областей. Виборча кампанія стартувала 5 вересня.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Верещук звернулася до Кличка: "не мучте ані себе, ані людей"

     • 17465 переглядiв

    Іноземцям знову дозволили в'їзд в Україну

     • 52738 переглядiв

    У Раді в п'ятницю звітуватиме Уруський

     • 6436 переглядiв

    У Києві за добу 328 нових хворих на COVID-19, померло 8 людей

     • 8512 переглядiв

    Справа MH17: підсудний Пулатов хоче виступити перед судом

     • 11820 переглядiв