verkhovniy-sud-zalishiv-bez-rozglyadu-pozov-semochka-schodo-ponovlennya-na-posadi

Верховний Суд залишив без розгляду позов Семочка щодо поновлення на посаді

 • 9714 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Верховний Суд залишив без розгляду позов Сергія Семочка щодо звільнення позивача з посади першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки України. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ВС.

"24 червня 2020 року Верховний Суд у складі колегії суддів касаційного адміністративного суду залишив без розгляду позов Сергія Семочка до Президента України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача – Служба зовнішньої розвідки України", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що позивач просив визнати протиправним та скасувати указ Президента України від 12 квітня 2019 року №143/2019 про його звільнення з посади першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки України, а також поновити його на цій посаді.

Нагадаємо, у ДБР заявили, що повідомлено про підозру п’ятому президенту України. Генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу заявила, що підписала підозру Порошенку про перевищення повноважень у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП