verkhovniy-sud-zalishiv-u-sili-virok-kolishnomu-posadovtsyu-vipravnoyi-koloniyi

Верховний Суд залишив у силі вирок колишньому посадовцю виправної колонії

 • 13196 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Верховний Суд залишив у силі вирок колишньому заступнику начальника Сокирянської колонії Дмитру Богачуку, засудженого до двох років позбавлення волі. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"3 червня 2020 року Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду розглянув касаційну скаргу захисника колишнього першого заступника начальника виправної колонії в Чернівецькій області, який був засуджений до двох років позбавлення волі. Він був визнаний винним в одержанні у вересні 2016 року від засудженого неправомірної вигоди у розмірі 5000 доларів для себе та третіх осіб за вплив на прийняття рішення щодо умовно-дострокового звільнення цього засудженого", - йдеться в повідомленні.

Крім того, колишньому першому заступнику начальника виправної колонії було призначено додаткове покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, строком на два роки.

Нагадаємо, заступника начальника Сокирянської виправної колонії в Чернівецькій області викрили на хабарі у п’ять тисяч доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП