verniaiev-zavoiuvav-sriblo-v-bahatoborstvi-na-chempionati-yevropy

Верняєв завоював "срібло" в багатоборстві на чемпіонаті Європи

 • 23806 переглядiв

Український спортсмен Олег Верняєв завоював срібну медаль у багатоборстві на чемпіонаті Європи в італійському Ріміні, здобувши свою 13-ту медаль на змаганнях.

Український гімнаст Олег Верняєв виборов срібну медаль у багатоборстві на чемпіонаті Європи. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі

У перший день чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики серед чоловіків, що проходить у італійському Ріміні, українські гімнасти показали вражаючі результати.

Олег Верняєв, відомий український гімнаст, виборов срібну медаль у багатоборстві, набравши 84.031 бала. Це вже 13-та медаль Верняєва на чемпіонатах Європи. Золоту медаль здобув гімнаст з Кіпру Маріос Георгіу (84.265), а бронзову — італієць Юмін Аббадіні (83.765).

Додамо

Збірна України також продемонструвала вражаючі результати, зайнявши перше місце у командній кваліфікації з результатом 253.661 бала.

Крім того, українські гімнасти забезпечили собі місця в окремих фіналах, які відбудуться 26 та 27 квітня. Олег Верняєв виступатиме у вправі на кінній знарядді, Ілля Ковтун – у вправах на паралельних брусах та перекладині, Назар Чепурний – у вправах на опорному стрибку та паралельних брусах, а Ігор Радівілов – у вправах на опорному стрибку.

Верняєв після повернення виборов "золото" на Кубку світового виклику03.09.23, 17:28 • [views_648870]