vesillya-ta-religiyni-obryadi-stali-prichinoyu-poshirennya-covid-19-na-zakhodi-krayini-shmigal

Весілля та релігійні обряди стали причиною поширення COVID-19 на заході країни – Шмигаль

 • 13549 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Причиною поширення коронавірусної хвороби на Заході України стали весілля та релігійні обряди. Наразі правоохоронці та ДСНС посилюють контроль над дотриманням карантину. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на нараді у Президента Володимира Зеленського, передає УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Уряд перевірятиме лікарні, щоб бути готовими до другої хвилі COVID-19, якщо вона настане восени", - заявив Шмигаль на нараді у Президента.

Він додав, що ситуація з поширенням вірусу непроста в усьому світі, про що свідчить близько 22 млн заражень та майже 800 тис. смертей.

"На заході країни серед основних причин поширення вірусу – весілля та релігійні обряди. Поліція та Державна служба України з надзвичайних ситуацій посилюють роботу щодо дотримання карантинних заходів громадянами. Нині виявлено 114 тис. порушень при використанні додатку "Дій вдома", - додав Шмигаль.

Як повідомлялося в УНН раніше, уряд продовжить готуватися до "другої хвилі" коронавірусної хвороби (COVID-19), важливо обладнати якомога більше місць у лікарнях.

Українські Національні Новини

Суспільство