vesnyane-vodopillya-dlya-stolitsi-vzhe-minulo-kmva

Весняне водопілля для столиці вже минуло - КМВА

 • 547875 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Рівень води в Дніпрі в межах Києва зменшився ще на 8 сантиметрів і став таким, як до початку повені. Про це УНН інформує з посиланням на КМВА в Telegram.

Цитата

"Станом на ранок рівень води річки Дніпро у Києві біля моста "Метро" становить 9 216 см. Температура води: 19°C. В порівнянні з минулим днем, рівень водопілля зменшився на 8 см. Теперішня висота води в Дніпрі в межах Києва відповідає показникам до початку повені. Тож фактично весняне водопілля для столиці вже минуло. Аварійних підтоплень зафіксовано не було", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Доповнення

Водночас, за даними Укргідрометцентру, 26-29 травня, внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду, утримуватиметься затоплення заплавних територій, понижених ділянок в окремих населених пунктах: на Кременчуцькому, Кам'янському, Дніпровському та Каховському водосховищах у Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях (ІІ рівень небезпеки - помаранчевий).

29-31 травня в західних (крім Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської), у північних та Вінницькій областях переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пошкодження греблі Карлівського водосховища: ситуація стабілізувалась

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Весняне водопілля для столиці вже минуло - КМВА

     • 547875 переглядiв

    Іноземні інвестори за рік вивели з рф 36 млрд доларів - росЗМІ

     • 346585 переглядiв

    рф вивела у Чорне море вже три ракетоносії - ОК "Південь"

     • 305068 переглядiв

    Нічна масована атака рф: у ДСНС показали наслідки на Львівщині

     • 436778 переглядiв

    російські окупанти ще три рази обстріляли Сумщину

     • 352240 переглядiв