vi-vmiyete-bitisya-narivni-z-naykraschimi-zelenskiy-pidtrimav-ukrayinsku-zbirnu-pislya-porazki-u-matchi-z-angliyeyu

Ви вмієте битися нарівні з найкращими: Зеленський підтримав українську збірну після поразки у матчі з Англією

 • 28979 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прокоментував поразку української збірної у чвертьфіналі Євро-2020. Про це пише УНН з посиланням на Twitter глави держави.

Цитата

“Хлопці, ви довели, що вмієте битися нарівні з найкращими, що маєте сталевий характер, вмієте надихати й об’єднувати навколо себе всю країну. Дякую за цей чемпіонат і певен, що далі — тільки краще! Обіймаю кожного з вас від усіх українців! Слава Україні!” — написав Зеленський.

Хлопці, ви довели, що вмієте битися нарівні з найкращими, що маєте сталевий характер, вмієте надихати й об'єднувати навколо себе всю країну. Дякую за цей чемпіонат і певен, що далі – тільки краще! Обіймаю кожного з вас від усіх українців! Слава Україні! pic.twitter.com/B1QAQVPg7v

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) July 3, 2021

Раніше УНН писав про те, що Зеленський звернувся до української збірної перед матчем з Англією і запустив новий флешмоб.

Нагадаємо

У чвертьфіналі Євро-2020 українська збірна на чолі із Андрієм Шевченком поступилася збірній Англії з рахунком 0:4, тим самим, дозволила англійцям пройти до півфіналу чемпіонату.

Українські Національні Новини

Суспільство