viborchi-programi-dlya-11-kandidativ-kloniv-pisala-odna-lyudina-chesno

Виборчі програми для 11 кандидатів-клонів писала одна людина - ЧЕСНО

 • 7768 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Особа на ім'я Роман Бобровіцький є автором виборчих програм 11 кандидатів-самовисуванців з різних округів. Про це свідчать дані громадського руху "ЧЕСНО", передає УНН.

Уточнюється, що усі 11 самовисуванців є клонами реальних кандидатів у нардепи. Так, Бобровіцький є автором програми Олексія Дубинського, який є клоном кандидата у народні депутати по 94-у округу із центром у місті Обухів Олександра Дубінського.

Також, Бобровіцький писав виборчу програму для Артура Кононенка, який є клоном кандидата у народні депутати по 94-у округу Ігоря Кононенка.

Окрім того, Бобровіцькому належить авторство виборчої програми Григорія Зуба. Останній є клоном кандидата у народні депутати від партії "Слуга народу" Валерія Зуба, який балотується до Верховної Ради по 209-у округу із центром у місті Ніжин.

"Ймовірно, що хтось є "професійним постачальником" клонів, чиї програми пише Бобровіцький, та виконує замовлення на добір техкандидатів. Цікаво, що деякі з них знялися з виборчих перегонів", - коментують у "ЧЕСН".

Раніше УНН повідомляв, що Бобровіцький може бути пов’язаним з нардепами від партії “Народний фронт”.

Українські Національні Новини

Політика