vibori-2019-golosuvannya-zavershilos-u-yevropi-i-krayinakh-blizkogo-skhodu

Вибори-2019: голосування завершилось у Європі і країнах Близького Сходу

 • 6151 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Голосування на виборах президента України на закордонних виборчих дільницях завершилося у країнах Європи, в Туреччині, Йордані та Ірані. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію послів України.

О 20 годині за Берліном закінчилося голосування на виборах президента України на закордонній виборчій дільниці №900059 при посольстві України у Федеративній республіці Німеччина. Про це на своїй сторінці у Twitter написав посол України у ФРН Андрій Мельник.

"Слава Богу! У Берліні без жодних інцидентів завершилося голосування на президентських виборах! За інформацією ДВК, 1787 наших співгромадян віддали свій голос за майбутнього главу держави. Дільнична виборча комісія - у присутності спостерігачів і ЗМІ - розпочала підрахунок голосів", - написав Мельник.

Закінчилось голосування і на території український дипломатичних установ у Республіці Польща.

"На виборчій дільниці у Варшаві усі бажаючі, а це понад 4600 громадян України, завершили голосування. Дільнична виборча комісія розпочинає підрахунок голосів", - написав посол у Польщі Андрій Дещиця.

Завершилось і голосування на закордонній виборчій дільниці № 900101 при Посольстві України в Фінляндській Республіці.

Проголосували українські виборці у Посольстві України в Йордані. За даними українського посольства в державі, у голосуванні взяло участь 177 українців, що на 28% більше у порівнянні з попередніми виборами президента.

Закінчилось голосування на виборчій дільниці при Генеральному консульстві України в Стамбулі.

На виборчій дільниці, розміщеній за адресою Посольства України в Литовській Республіці, також завершилось голосування на чергових виборах президента України.

"Завдяки активній громадянській позиції українців, що перебувають на території Литви, було зафіксовано високу явку виборців", - зазначили в українському посольстві в державі.

Успішно завершилося голосування на виборах президента України о 20:00 за місцевим часом на виборчій дільниці в приміщенні Посольства України в Ірані, а також у багатьох інших державах.

Як повідомляв УНН, раніше у Китаї завершилось голосування на виборах президента України.

Слава Богу! У Берліні без жодних інцидентів завершилося голосування на президентських виборах! За інформацією ДВК, 1787 наших співгромадян віддали свій голос за майбутнього главу держави. Дільнична виборча комісія - у присутності спостерігачів і ЗМІ -розпочала підрахунок голосів pic.twitter.com/CreFXzuIXM

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) 31 марта 2019 г.

Завершилось голосування на закордонній виборчій дільниці № 900101 при Посольстві України в Фінляндській Республіці.
Дякуємо громадянам України

Українські Національні Новини

Політика