vibori-2020-tsvk-sformuvala-noviy-sklad-ivano-frankivskoyi-oblasnoyi-tvk

Вибори-2020: ЦВК сформувала новий склад Івано-Франківської обласної ТВК

 • 12467 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Центральна виборча Комісія сформувала новий склад Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії після того, як припинила повноваження всього попереднього складу. Про це інформує у вівторок пресслужба ЦВК, передає УНН.

"Під час засідання Комісія сформувала новий склад Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії. Рішення прийняте у звʼязку з достроковим припиненням Комісією 19 жовтня 2020 року повноважень усього складу зазначеної ТВК", - повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що новий склад комісій сформовано на основі відповідних подань місцевих організацій політичних партій у кількості 14 осіб.

Нагадаємо, напередодні ЦВК достроково припинила повноваження всього складу Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії.

За даними Комісії, вказана ТВК у встановлений законодавством строк не здійснила заходи із забезпечення виготовлення інформаційних плакатів та інформаційних буклетів місцевих організацій політичних партій — суб’єктів виборчого процесу з чергових виборів депутатів Івано-Франківської обласної ради 25 жовтня 2020 року, що в свою чергу порушує їхні права і права виборців.

Українські Національні Новини

Політика