vibori-2020-za-porushennya-viborchogo-protsesu-otrimali-pidozru-vzhe-chetvero-lyudey

Вибори-2020: за порушення виборчого процесу отримали підозру вже четверо людей

 • 14328 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. За фактами порушення виборчого процесу перед місцевими виборами 25 жовтня поліція вже розпочала 44 кримінальних провадження, з яких з дати фактичного початку виборчого процесу - з 5 вересня - 26. У двох кримінальних провадженнях чотирьом особам висунуто підозру. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко на засіданні координаційного штабу щодо місцевих виборів, передає УНН з посиланням на пресслужбу МВС.

За словами Клименко, 5 вересня розгорнуто роботу ситуаційного центру, який буде працювати в цілодобовому режимі до оголошення результатів виборів. За фактами порушення виборчого процесу поліція вже розпочала 44 кримінальних провадження.

"З них 18 розпочато до початку виборчого процесу, 26 – після 5 вересня. Це в основному перешкоджання здійсненню виборчого права. Після початку виборчого процесу - надання неправомірних відомостей до державного реєстру виборців та підкуп виборців. У двох кримінальних провадженнях чотирьом особам пред’явлено підозру", - сказав Клименко.

Нагадаємо, голова МВС Аваков пообіцяв жорстко реагувати на провокації під час виборчого процесу.

Українські Національні Новини

Політика