vibori-masovikh-porushen-gromadskogo-poryadku-ne-zafiksovano-mvs

Вибори: масових порушень громадського порядку не зафіксовано – МВС

 • 4239 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Значних правопорушень під час другого туру президентських виборів не було зафіксовано. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, під час брифінгу щодо забезпечення публічного порядку під час виборів президента України, передає УНН.

"Продовжується служба й забезпечення правопорядку в містах, селах нашої держави. Особовий склад несе службу по охороні громадського порядку і буде цю роботу продовжувати. Я думаю, що в принципі, масових порушень громадського порядку у нас не зафіксовано", - заявив Сергій Яровий.

Посадовець відмітив, що завдання, які були покладені на даному етапі, особовий склад виконав. За його словами, підрозділи МВС і надалі продовжують забезпечувати безпеку при доставці протоколів до окружних виборчих комісій, а потім до ЦВК.

"Я думаю, що в подальшому МВС забезпечить безпеку громадян, як ми це й робили до цього. І на жаль, я думаю, що в нас не буде якогось відпочинку, тому що, безумовно, ми вже завтра-післязавтра будемо готуватися до забезпечення правопорядку під час Великодня. Ви бачили яка трагедія відбулась у нас в Шрі-Ланці, тому це наш обов’язок", - підсумував Яровий.

Зазначимо, що в день виборів по Україні відбулось 42 замінування.

Українські Національні Новини

Суспільство