vibori-prezidenta-bilorusi-na-dilnitsi-v-pekini-vibortsyam-vidayut-moloko-ta-berezoviy-sik

Вибори президента Білорусі: на дільниці в Пекіні виборцям видають молоко та березовий сік

 • 10614 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. На виборчій дільниці в Пекіні білорусам після голосування на президентських виборах дарують білоруське молоко і березовий сік. Про це розповів голова дільничної виборчої комісії в Китаї Роман Сокол, передає УНН із посиланням на Белтелерадиокомпанию.

"На території посольства Білорусі в Китаї у нас утворено виборчу дільницю на виборах Президента РБ. З урахуванням різниці в часі о 5 годині наша дільниця відкривається першою. Сьогодні ми очікуємо виборців не тільки з Пекіна, але і з Шанхая, Цідзіня та інших міст. Звичайно, пандемія коронавірусу вносить свої корективи в організацію голосування. На вході міряємо температуру, видаємо маски, антисептики. А після голосування кожному виборцю даруємо рідне білоруське молоко і березовий сік", - зазначив Сокол.

Нагадаємо, у Білорусі 9 серпня стартували шості за роки незалежності президентські вибори. Голосування на виборах почалось о 08:00 (збігається з київським часом) на 5 767 виборчих дільницях і завершиться о 20:00.

Як повідомляв УНН, біля посольства Білорусі в Києві близько 30 осіб очікували відкриття ділянки для того, аби проголосувати на президентських виборах.

Українські Національні Новини

Новини Світу