vibori-v-ukrayini-mogli-b-vplinuti-na-spriynyattya-rosiyanami-demokratiyi-payfer

Вибори в Україні могли б вплинути на сприйняття росіянами демократії - Пайфер

 • 6098 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Спостерігаючи за відкритими виборами президента в Україні, росіяни могли б задуматися і про більш демократичні вибори в своїй країні. Про це заявив колишній посол США в Україні, екс-радник президента США по Росії, Україні і Євразії Стівен Пайфер в Twitter, передає УНН.

"Доводиться задатися питанням, що думає середньостатистичний росіянин, спостерігаючи за політичним новачком в сусідній Україні, який зміщує чинного президента на відкритих виборах. Чи почнуть люди в Росії просити про більш демократичних виборах?", - запитав Пайфер.

Нагадаємо, другий тур виборів президента в Україні завершився.

Як повідомляв УНН, згідно з остаточними результатами Національного екзит-полу після завершення повторного голосування на виборах президента України, перемогу здобув Володимир Зеленський.

Раніше європейський комісар з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоханнес Хан заявив, що переможець другого туру виборів президента України Володимир Зеленський отримав потужний мандат на рішучу боротьбу з корупцією і звільнення держави від олігархічної залежності.

Українські Національні Новини

Політика