vibukh-budinku-u-kiyevi-pid-zavalami-mozhut-perebuvati-sche-dvoye-osib

Вибух будинку у Києві: під завалами можуть перебувати ще двоє осіб

 • 24274 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Під завалами будинку, де стався вибух у Києві можуть перебувати ще двоє осіб - чоловіки 1967 та 1976 р.н. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Ймовірно, під завалами можуть знаходитися двоє чоловіків 1967 і 1976 років народження, мешканців цього будинку. Рятувальники продовжують цілодобово, вручну, ризикуючи своїм життям розбирати завали, для того, щоб врятувати життя людей", - написав Геращенко.

За його словами, до вечора планується повністю закінчити ці роботи.

"Секція 10-поверхового будинку, в якому стався вибух, в якій знаходиться 40 квартир - на думку експертів, відновленню не підлягає. Її доведеться акуратно демонтувати без загрози для безпеки сусідніх секцій житлового будинку", - зазначив Геращенко.

Також, за його словами, зараз на засіданні державної комісії з питань надзвичайних ситуацій позитивно вирішується питання про виділення коштів на придбання житла для всіх мешканців, які втратили свої квартири у результаті надзвичайної ситуації. Це 40 квартир із секції, де був вибух.

Нагадаємо, причиною масштабного вибуху у Дарницькому районі столиці по вул. Соломії Крушельницької, 1/5 — стала халатність газівника при заміні газових лічильників напередодні.

Як повідомлялося раніше в УНН, рятувальники знайшли тіло третьої загиблої людини.

Нагадаємо, 21 червня у Києві стався вибух газу у багатоповерхівці: зруйновано декілька поверхів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП