vibukh-mini-pelyustki-v-izyumi-postrazhdalikh-pidlitkiv-vosmero

Вибух міни-"пелюстки" в Ізюмі: постраждалих підлітків восьмеро

 • 892779 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Через вибух протипіхотної міни "пелюстка" в Ізюмі на Харківщині постраждало 8 підлітків. В однієї дівчинки психологічна травма - гостра реакція на стрес. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Цитата

«За уточненою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, вчора внаслідок вибуху протипіхотної міни "пелюстка" в Ізюмі постраждало 8 підлітків. У 7 дітей осколкові поранення. У однієї дівчинки психологічна травма - гостра реакція на стрес. Стан постраждалих легкий, їхнім життям загрози немає. Проте всіх дітей госпіталізували до харківської лікарні для дообстеження», - написав Синєгубов.

Деталі

Окрім того, він повідомив, що минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів області.

«Зокрема, під вогнем були: Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Огірцеве та інші населені пункти. У Куп’янську пошкоджена інфраструктура цивільного підприємства», - повідомив Синєгубов.

Він зазначив, що у смт Дворічна зафіксоване пряме влучання в квартиру на другому поверсі житлового будинку. Також пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих.

Доповнення

Раніше Синєгубов повідомляв, що підлітки знайшли фрагмент міни "пелюстка". Один із підлітків підняв його з землі та кинув - міна здетонувала.

Українські Національні Новини

Війна