vibukh-na-yarmarku-u-lvovi-u-likarni-rozpovili-pro-stan-postrazhdalikh

Вибух на ярмарку у Львові: у лікарні розповіли про стан постраждалих

 • 7257 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 24 грудня. УНН. Погіршень у стані здоров’я постраждалих від вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова немає. Троє пацієнтів перебувають в опіковому відділенні 8-ї міської лікарні, один — в реанімації. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради, передає УНН.

"Чоловік, який перебуває в реанімації, у важкому стані, але є маленька позитивна динаміка, він стабілізований, пробуємо його переводити на самостійне дихання, але ще на допоміжному диханні перебуває. Троє осіб перебувають в опіковому відділенні, їм надають допомогу, стан їхній не гірший. Дівчину з реанімації вчора перевели у відділення. Їх сьогодні перев’язують. Погіршень немає", – розповів головний лікар 8-ої міської лікарні Василь Обаранець.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, на Різдвяному ярмарку в центрі Львова горіла одна з яток. Внаслідок надзвичайної події постраждали 4 особи. Після пожежі у Львові закрили всі різдвяні ярмарки на перевірку.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після вибуху різдвяний ярмарок у Львові частково відновив роботу

За фактом пожежі поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 Кримінального кодексу України, тобто порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП