vibukh-progrimiv-bilya-odnogo-z-viddilen-banku-u-khersoni

Вибух прогримів біля одного з відділень банку у Херсоні

 • 7234 переглядiв

ХЕРСОН-КИЇВ. 16 грудня. УНН. Вибух прогримів вчора ввечері біля одного з відділень банку у Херсоні, пошкоджені три вікна. Постраждалих немає. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“О 21:33 до чергової частини Херсонського відділу поліції зателефонував працівник однієї з охоронних фірм і повідомив, що біля відділення банку, який розташований у Суворовському районі стався вибух. На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонського відділу поліції, слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухо-технічної служби ГУНП”, - йдеться у повідомленні.

При огляді місця події поліцейські встановили, що на підвіконня був встановлений та приведений в дію поки що невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху були пошкоджені три вікна відділення банку. Постраждалих в результаті вибуху немає. Наразі працівники поліції встановлюють осіб, які скоїли цей злочин.

Попередня правова кваліфікація даного правопорушення – ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України “Умисне знищення або пошкодження майна” (карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років). Проводяться необхідні слідчі дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух прогримів біля одного з відділень банку у Херсоні

     • 7234 переглядiв

    Обсяг продажу валюти на міжбанку збільшився на 30,6 млн дол.

     • 8684 переглядiв

    Світові фондові індекси зросли

     • 6792 переглядiв

    Киянин вистрибнув із 9-поверху лікарні

     • 10168 переглядiв

    Фальсифікований алкоголь на майже 2 млн грн вилучили у Києві

     • 12726 переглядiв

    Прем'єр відвідає Бельгію з робочим візитом 19 грудня

     • 8002 переглядiв