vibukh-stavsya-na-podviryi-deputata-na-zakarpatti-politsiya-vidkrila-spravu

Вибух стався на подвір'ї депутата на Закарпатті: поліція відкрила справу

 • 10397 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У місті Виноградів на Закарпатті у приватному подвір’ї місцевої жительки вибухнув невстановлений вибуховий пристрій. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП у Закарпатській області.

"Сьогодні, 22 вересня, близько 4:30 ранку надійшло повідомлення про пошкодження майна у Виноградові. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що на подвір’ї 48-річної жительки Виноградова вибухом пошкоджено фасад будинку та бетонні сходи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за фактом події розпочате слідство. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження майна шляхом вибуху) Кримінального кодексу України. 

За інформацією місцевих ЗМІ, власниця будинку є депутатом місцевої міськради. Сама ж депутат Виноградівської міськради Еліса Сідей у своєму Facebook просила повідомити, чи хтось бачив "чоловіка у чорній толстовці або когось підозрілого з 4:00".

На місці працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки, які вже вилучили речові докази та направлять їх на експертизу. Досудове слідство у справі триває.

Нагадаємо, у житловому будинку у смт Турбів Вінницької області стався вибух.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП