vibukh-u-gurtozhitku-na-zaporizhzhi-vidkrili-dekilka-provadzhen

Вибух у гуртожитку на Запоріжжі: відкрили декілька проваджень

 • 14747 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. За фактом того, що у Дніпрорудному Запорізької області чоловік кинув у бік співмешканки гранату, відкрили кримінальні провадження. Чоловіка затримали. Про це повідомив відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (Замах на злочин), п.5 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, між співмешканцями виникла сварка на ґрунті ревнощів. Під час неї раніше незасуджений чоловік 1992 року народження кинув гранату "РГД-5" у бік жінки 1998 року народження. Внаслідок вибуху потерпіла отримала поранення нижніх кінцівок, її госпіталізували до міської лікарні.

З місця події правоохоронці вилучили металеві уламки корпусу гранати "РГД-5" та важіль підривника УЗРГМ. Вилучене направлено на проведення дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 16 вересня близько 21:15 до Дніпрорудненського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в кімнаті гуртожитку по вулиці Ентузіастів стався вибух.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП