vibukh-u-kiyevi-meshkanka-z-postrazhdaloyi-kvartiri-naperedodni-skarzhilasya-na-zapakh-gazu

Вибух у Києві: мешканка квартири напередодні скаржилася на запах газу

 • 13635 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Жінка, у квартирі якої у будинку на Позняках стався вибух, напередодні скаржилася до газової компанії на запах газу. Про це повідомила народний депутат від фракції “Слуга народу” Леся Забуранна в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

“Можу лише спиратися на свідчення людей і передати свідчення сусідів жінки, яка, на жаль, загинула. Згідно їх, власне, інформації, вона відчувала запах газу, вона зверталася до газової компанії, і там її заспокоювали і казали, що це все буде врегульовано. Відповідно, вчора в цій компанії були проведені термінові обшуки, наскільки я знаю, там активно займаються правоохоронці, відкрито кримінальне провадження”, - сказала Леся Забуранна.

З її слів, за попередньою версією правоохоронців, проблема виникла через "заміну лічильників газу на якийсь неякісний агрегат, який не зміг стримати концентрацію газу, і в одній із квартир стався вибух". Вона додала, що постраждав фактично весь стояк, це 40 квартир.

Нагадаємо, внаслідок вибуху у будинку на Позняках 21 червня сталося руйнування п’ятого, шостого, сьомого та восьмого поверхів. Станом на 20:00 неділі на місці НС було знайдено 3 загиблі особи.

Українські Національні Новини

Суспільство