vibukh-u-kiyevi-u-politologa-bali-seryozni-ushkodzhennya-nirok-i-pechinki

Вибух у Києві: у політолога Бали серйозні ушкодження нирок і печінки

 • 16407 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. У політолога Віталія Бали, який постраждав разом із народним депутатом Ігорем Мосійчуком внаслідок теракту у Солом'янському районі столиці напередодні, - серйозні ушкодження нирок і печінки. Про це повідомив народний депутат Андрій Лозовий на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"У Віталія Бали - серйозні ушкодження нирок і печінки", - зазначив він, зауваживши, що не зайвою буде допомога йому, адже таке лікування коштує досить дорого.

Також він розповів про ще одну постраждалу: "Мирослава Барчук - дякувати Господу, лишилась неушкодженою. Проте уявіть, який стрес вона пережила".

Як повідомляв УНН, у народного депутата І.Мосійчука, який постраждав від теракту, чисельні осколкові поранення, його операція пройшла успішно.

Зі слів самого нардепа, пояснень правоохоронним органам він ще не давав і досі перебуває в реанімації. "Я прооперований, чотири години йшла операція, багато осколків з мене витягли, деякі залишилися ще в мені", - повідомив І.Мосійчук в ефірі одного з телеканалів.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили УНН, що внаслідок теракту у Києві загинули двоє людей.

Першим загиблим став охоронець депутата, 30-ти річний працівник поліції полку особливого призначення, загинув від отриманих поранень. Другий - перехожий, який, за словами нардепа О.Ляшка, був капітаном поліції.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа І.Мосійчука скоїли замах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП