vibukh-u-kropivnitskomu-dvokh-pidozryuvanikh-areshtuvali

Вибух у Кропивницькому: двох підозрюваних арештували

 • 9726 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Кіровський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 1 млн грн одному з підозрюваних у серії вибухів у Кропивницькому - керівнику ТОВ "Елан-Ві", другого підозрюваного - інженера цього підприємства - суд відправив під домашній арешт у нічний час. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.

"Кіровським районним судом розглянуто та задоволено клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою керівнику ТОВ "Елан-Ві", підозрюваного у серії потужних вибухів в обласному центрі 27 березня. Суд дослухався до доводів прокуратури та визначив підозрюваному арешт з правом внесення застави у понад один мільйон гривень", - вказали у прокуратурі.

Керівника ТОВ взято під варту у залі суду.

"Другому підозрюваному у серії вибухів – інженеру цього підприємства - днями раніше суд обрав запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічний час та визначив зобов’язання носити електронний браслет. Оскільки прокуратура клопотала про тримання під вартою – на вказане рішення суду внесена апеляційна скарга", - додали у прокуратурі.

Нагадаємо, за вибух у Кропивницькому оголосили підозру двом особам.

Пожежа з вибухами сталася 27 березня ввечері у Кропивницькому по вулиці Київській на відкритій автостоянці з автоцистернами для скрапленого газу, постраждали четверо осіб. Через вибухи відкрили провадження.

31 березня у Кропивницькому помер водiй, який постраждав вiд вибуху на автостоянцi.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП