vibukh-u-parizhi-pid-zavalami-znayshli-sche-odne-tilo

Вибух у Парижі: під завалами знайшли ще одне тіло

 • 11566 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Кількість загиблих внаслідок вибуху у пекарні у Парижі зросла: під завалами знайшли тіло ще однієї людини. Про це повідомляє УНН з посиланням на Associated Press.

Як повідомила прокуратура Парижу, рятувальники знайшли четверте тіло під завалами і таким чином загиблих внаслідок вибуху стало четверо.

Як повідомила паризька влада, внаслідок вибуху поранення отримали десятки людей, 10 з них все ще перебувають у критичному стані.

За словами представника пожежної охорони Парижу Еріка Мулена, у неділю на місці події працювали 30 рятувальників. Вони шукали інших потенційних жертв.

Крім того, за повідомленням паризької влади, 12 будівель, які були пошкоджені внаслідок вибуху, були евакуйовані. Тимчасове житло надали близько 40 жителями, а десятки інших розмістилися в оселях родин та друзів.

Нагадаємо, 12 січня зранку потужний вибух стався в одному з будинків в Парижі у Франції. Місцем вибуху стала пекарня. Подія сталася близько 9 ранку, у будівлях навколо місця вибуху розбиті кілька вітрин і вікон.

Українець отримав легкі подряпини через вибух в Парижі.

Як повідомляв УНН, у мережі опублікували одне з відео перших хвилин після вибуху.

Українські Національні Новини

Новини Світу