vibukh-v-afganistani-kilkist-zhertv-zrosla-do-40-osib-desyatki-poraneni

Вибух в Афганістані: кількість жертв зросла до 40 осіб, десятки поранені

 • 10084 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. В результаті вибуху бомби в автомобілі в центральній провінції Афганістану Газні загинуло щонайменше 40 афганських солдатів і 24 отримали поранення. Про це пише CNN із посиланням на департамент охорони здоров'я Газні, передає УНН.

Зазначається, що нападник підірвав начинений вибухівкою автомобіль перед базою безпеки в провінції Дех-як.

Згідно із заявою афганського міністерства оборони, нападник зіткнувся з силами безпеки при спробі проникнути на базу. Поки жодна група не взяла на себе відповідальність.

Додається, що вибух був спрямований на комплекс сил громадського захисту, крило афганських сил безпеки, про це місцева влада повідомила агентству Reuters. За їх словами, в результаті вибуху були пошкоджені цивільні будинки навколо комплексу, і там могли постраждати ще більше людей.

Речник міністерства внутрішніх справ Афганістану Тарік Аріан підтвердив, що стався вибух бомби в автомобілі, але не надав ніякої додаткової інформації про цілі нападу або можливі жертви.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що в результаті вибуху в Афганістані загинуло щонайменше 26 осіб, ще 16 отримали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу