vibukhi-na-chernigivschini-v-oda-zapevnili-scho-zagiblikh-ta-poranenikh-nemaye

Вибухи на Чернігівщині: в ОДА запевнили, що загиблих та поранених немає

 • 6289 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Загиблих чи поранених внаслідок надзвичайної ситуації з пожежею та вибухами на території 6-го арсеналу Міністерства оборони у Чернігівській області немає. Про це у коментарі УНН повідомив начальник управління охорони здоров'я Чернігівської облдержадміністрації Петро Гармаш.

"Якщо людина звертається до лікувального закладу, їй надається медична допомога. Екстрена медична допомога в штатному режимі також працює. Усі евакуаційні заходи виконані. На даний час інформації про те, що є загиблі або поранені, немає", – проінформував Гармаш.

Як повідомляв УНН, о 3:30 надійшла інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області, стався вибух на технічній території. О 3:40 9 жовтня про пожежу та вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Ічнянському районі Чернігівської області повідомили рятувальників. Територія 6-го арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га.

Організовано евакуацію населення з зони можливого ураження. Евакуйовано вже близько 12 тис. осіб. При цьому, стало відомо, що на складах зберігається орієнтовно 88 тис. тонн боєприпасівХімічної зброї на військових складах немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП