vibukhi-na-skladakh-kerivnikiv-genshtabu-ta-minoboroni-zaprosili-do-komitetu-z-natsbezpeki

Вибухи на складах: керівників Генштабу та Міноборони запросили до комітету з нацбезпеки

 • 7782 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Керівників Міністерства оборони та Генштабу запросили для відкритого публічного звіту на засідання Комітету з питань безпеки та оборони щодо вибухів на складах. Про це у мережі Facebook повідомив голова комітету ВРУ з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський, передає УНН.

“Запрошую керівників Міністерства оборони та Генштабу для відкритого публічного звіту на засідання Комітету з питань безпеки та оборони (щодо вибухів на складах). Нагадую, що в парламентській республіці контрольна функція парламенту є вкрай важливою для нормального функціонування державної влади”, — написав С.Пашинський.

Нагадаємо, о 3:30 надійшла інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області, стався вибух на технічній території. О 3:40 9 жовтня про пожежу та вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Ічнянському районі Чернігівської області повідомили рятувальників. Територія 6-го арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія — 402 га.

Організовано евакуацію населення з зони можливого ураження. Евакуйовано вже понад 12 тис. осіб.

Українські Національні Новини

Політика