vid-11-morozu-do-5-tepla-prognoz-pogodi-na-sogodni-1

Від 11° морозу до 5° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 9268 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. По Україні у понеділок, 11 січня, істотних опадів не очікується, лише на півдні можливий дощ з мокрим снігом. Вночі вдарить мороз, температура повітря вдень підніматиметься місцями до 5 градусів тепла. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"11 січня в Україні без істотних опадів, лише на півдні Одещини та в Криму дощ і мокрий сніг. У південно-східній частині, західних та місцями північних областях на дорогах ожеледиця", - повідомили синоптики.

За їхніми даними, сьогодні вітер буде слабкий.

Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах до 11° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни до 5° тепла.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. Так, 15-16 листопада сніжило на півночі та сході країни, звідти негода перемістилася і до Києва. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. На ранок 22 листопада в Україні на Лівобережжі намело до 12 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, першому снігу вже змогли порадіти і жителі Луцька, Львова, Рівного та Ужгорода. А вже у перший день зими сніг випав ще у низці областей.

Українські Національні Новини

Суспільство