vid-8-morozu-do-10-tepla-ssinoptiki-dali-snizhniy-prognoz-na-sogodni

Від 8° морозу до 10° тепла: синоптики дали сніжний прогноз на сьогодні

 • 14061 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Новий тиждень в Україні розпочнеться зі сніжної погоди на заході, навіть попереджають про значний сніг, на більшості решти території дощ, місцями з мокрим снігом, подекуди буде вітряно. Про це УНН повідомили в Укргідрометцетрі.

Деталі

За прогнозом погоди від синоптиків, 13 грудня у західних областях сніг, вночі місцями значний сніг, в окремих районах налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°, в Карпатах протягом доби 3-8° морозу.

У північних, більшості центральних та південних областях дощ, на півночі місцями з мокрим снігом; у східних областях без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у південно-східній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла, у східних областях вночі 1-5° морозу, вдень у південній частині 5-10° тепла.

Погода у столичному регіоні

На Київщині сьогодні дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень у Києві 2-4° тепла, по області 0-5° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство