vid-pochatku-dobi-vorog-uzhe-dvichi-obstrilyav-pozitsiyi-zsu

Від початку доби ворог уже двічі обстріляв позиції ЗСУ

 • 8218 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. З початку цієї доби станом на 11.00 зафіксовано 2 прицільні ворожі обстріли позицій українських військових в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС). Про це заявив спікер прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передав кореспондент УНН.

"З початку цієї доби станом на 11.00 зафіксовано 2 прицільні ворожі обстріли позицій захисників України", - зазначив спікер Міноборони.

За його словами, російсько-окупаційні війська застосували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю в районі Тарамчука та Кам’янки.

При цьому він додав, що підрозділи Об’єднаних сил примусили ворога дотримуватися режиму тиші за допомогою "адекватного вогню у відповідь із штатного піхотного озброєння". При цьому підрозділи Об’єднаних сил дотримуються Мінських угод.

Нагадаємо, вчора, 23 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Противник зменшив кількість обстрілів, але знову застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Бойовики 9 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, використовуючи для цього міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП