vida-ta-moraes-zmozhut-vzyati-uchast-u-matchi-proti-karpat

Віда та Мораес зможуть взяти участь у матчі проти "Карпат"

 • 9240 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Трійка легіонерів київського "Динамо", які не змогли взяти участь в кубковому матчі проти "Олександрії" через пошкодження, вже приступили до повноцінних тренувань. Про це прес-службі "біло-синіх" розповів головний лікар команди Леонід Миронов, передає УНН.

"У загальній групі вже тренуються і готуються до матчу з "Карпатами" і Віда, і Мораес, і Корзун - у них вже жодних проблем немає. Після матчу з "Олександрією" у кількох гравців були невеликі проблеми, але ми їх оперативно діагностували і ліквідували. У п'ятницю вже усі тренувалися в загальній групі - і Шепелєв, і Мбокані, у якого був незначний забій м'яза, і інші хлопці", - наголосив лікар.

Також спеціаліст прокоментував проблеми зі здоров'ям у Віктора Циганкова і Микити Бурди.

"Три-чотири дні ще необхідно Циганкову, щоб почати працювати з м'ячем і приєднатися до тренувань в загальній групі. Поки ж він закінчує цикл спеціальних вправ, який йому призначив німецький тренер по біокінематиці. А ось Микиті Бурді знадобиться більш тривала реабілітація - йому зробили повторну операцію на пахових кільцях, яку, як і першого разу, проводила німецький професор Ульріха Мушавек. З Німеччини Микита відразу ж вирушив на реабілітацію до Сербії, до відомого європейського реабілітолога Андре. Там він пробуде тиждень, а потім повернеться до розташування команди, де продовжить реабілітацію", - додав Миронов.

Додамо, що зустріч 14-го туру УПЛ між "Карпатами" та "Динамо" пройде 29-го жовтня о 20:30.

Українські Національні Новини

Спорт